Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Ravintola Nuevo Latino uhkaili ravintola-arvostelijaa

Ilta-Sanomat: Helsinkiläinen ravintola uhkaili ravintola-arvostelijaa

Ravintola-arvostelun verkkoon kirjoittanut Mikko Eerola kertoo, että helsinkiläisravintola uhkaa häntä oikeustoimilla.

Eerolan arvostelu julkaistiin verkkosivulla eat.fi, jossa hän sanoi laadukkaana pidettyä etnistä ravintolaa kalliiksi ja moitti tarjoilijoiden asiantuntemusta.

Eerola mainitsi kokemuksistaan myös yhteisöpalvelu Jaikussa. Ravintolan edustajalta tulleista uhkailuista hän kertoi aluksi Jaikussa sekä myöhemmin omassa blogissaan.

Eerolan mukaan Helsingin keskustassa sijaitsevan ravintolan edustaja syytti häntä sähköpostitse ravintolan mustamaalaamisesta ja uhkasi oikeustoimilla. Eerola sanoo, että jopa hänen vaimonsa työpaikalle soitettiin uhkailupuhelu ravintolasta.

Linkit lisätty jälkikäteen.

Tästä tulee ihan mieleen kolme vuotta sitten pinnalla ollut tapaus Lehtovaara, jossa ravintola Lehtovaaran omistaja vaati bloggaajalta korvauksia negatiivisesta palautteesta.

Päivitys: Myös Digitoday kirjoittaa nyt aiheesta: Nuevo Latino seuraa Lehtovaaran jalanjälkiä

Ravintola Nuevo Latinossa ollaan tuohtuneita, niin tuohtuneita, että Eerolaa on uhkailtu lakimiehillä ja Eerolan perulaisen vaimon työpaikkaan, Perun suurlähetystöön on soitettu. Eerola kertoo tästä omilla sivuillaan, ja Pertti Cestoni vahvistaa sen puhelimitse.

[…]

– [Eerolan negativiinen kommentti] on siellä kaikkien nähtävissä. Emme voi sallia sellaista. Se vahingoittaa meidän liiketoimintaamme, sanoo Pertti Cestoni kommenteista, joita kukaan ei olisi vilkaissut toista ilman nyt noussutta hälyä.

Toinen päivitys: Erkka Piiraisella on blogissaan hyvä yhteenveto aiheesta: Tapaus ravintola Nuevo Latino on oppikirjaesimerkki huonosta asiakasviestinnästä ja sosiaalisen median voimasta.

Päivitys 26.6.2008: Annetaan Erkan jatkaa: Nuevo Latinon takana oleva ravintolaketju pahoittelee tapahtunutta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.