Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Terroristiuutisia

Yhdysvallat/Ruotsi. Vihainen appiukko ilmoitti FBI:lle anonyymillä sähköpostilla tyttärensä miehen olevan terroristi. Tämän perusteella viranomaiset ottivat miehen kiinni, pistivät käsirautoihin ja 11 tunnin kuulusteluiden jälkeen lähettivät takaisin Ruotsiin. Kaikki alkoi siitä, että vaimo ei olisi halunnut miehensä matkustavan Yhdysvaltoihin. Mies lähti silti, jolloin kimpaantunut appiukko väitti FBI:lle miehellä olevan kytköksiä Ruotsin Al-Qaidaan. Jälkikäteen appiukko myönsi lähettäneensä viestin, mutta sanoi ettei ollut uskonut viranomaisten olevan niin tyhmiä, että ottavat sen todesta. (Yahoo! News)

Japani. Metrojuna evakuoitiin Sapporossa sen jälkeen kun miesmatkustaja oli löytänyt vaunusta viisisenttisen silmäneulan. Valpas matkustaja oli vienyt neulan junavirkailijalle, minkä jälkeen juna pysäytettiin Kita-sanjuyo-jon asemalle aamuruhkan aikaan ja tyhjennettiin matkustajista. Junasta ei löytynyt muita neuloja ja se sai myöhemmin jatkaa matkaansa. “Kukaan ei loukkaantunut”, kertovat uutislähteet. (via Japundit)

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.