Canal Digitalin satelliittiin KinoTV ja suomalainen Discovery

Viime viikolla Canal Digital tiedotti, että heidän satelliittikanavapakettiinsa kuuluu nyt myös Nelosen elokuvakanava KinoTV. Tein siis kanavahaun ja järjestelin samalla kanavat hieman paremmin. Kanavalistalle päätyi 42 kanavaa eli luulisi sieltä löytyvät katsottavaa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Listalla ei edes ole kaikkia maksettuja kanavia (esimerkiksi talousaiheisia CNBC:tä ja Bloombergia) eikä varsinkaan kaikkia ilmaiskanavia, kuten bulgarialaista Rodina-musiikkikanavaa, joka soittaa kansanmusiikkia ympäri vuorokauden.

Mukava yllätys oli se, että satelliittiin oli ilmestynyt Discovery Channelin suomalainen versio. Aiemmin pakettiin on kuulunut norjalainen versio ja norjankielisiä mainoksia on nähty jo ihan tarpeeksi.

2 ajatusta artikkelista “Canal Digitalin satelliittiin KinoTV ja suomalainen Discovery

  1. Mukavaa ja mukavaa. Suomenkielisen Discoveryn pahin ongelma on, että tekstityskieltä ei voi vaihtaa – tai edes ottaa tekstejä pois.

  2. Ai ne o poltettu kuvaan? Enpä ollut edes huomannut. Se on kyllä ikävää. Mutta senkin kestää kun ei tarvitse katsoa niitä hiton norjalaisia mainoksia, jotka on aina samat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s