Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Canal Digitalin satelliittiin KinoTV ja suomalainen Discovery

Viime viikolla Canal Digital tiedotti, että heidän satelliittikanavapakettiinsa kuuluu nyt myös Nelosen elokuvakanava KinoTV. Tein siis kanavahaun ja järjestelin samalla kanavat hieman paremmin. Kanavalistalle päätyi 42 kanavaa eli luulisi sieltä löytyvät katsottavaa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Listalla ei edes ole kaikkia maksettuja kanavia (esimerkiksi talousaiheisia CNBC:tä ja Bloombergia) eikä varsinkaan kaikkia ilmaiskanavia, kuten bulgarialaista Rodina-musiikkikanavaa, joka soittaa kansanmusiikkia ympäri vuorokauden.

Mukava yllätys oli se, että satelliittiin oli ilmestynyt Discovery Channelin suomalainen versio. Aiemmin pakettiin on kuulunut norjalainen versio ja norjankielisiä mainoksia on nähty jo ihan tarpeeksi.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.