Lehden kesäjutut

Kylläpäs Lehdellä oli tänään hauskat uutiset:

Iskelmämusiikin vaikutukset nuoriin huolestuttavat

”Kannattaa huomata, että yhtyeiden nimissä on usein pahuuteen viittaavia piirteitä. Esimerkiksi Solistiyhtye Suomen alkukirjaimista muodostuu natsien SS-tunnus, ja yleensäkin suomalaisen aakkoston kirjaimista voidaan muodostaa erilaisia sanoja, kuten velli, perkele ja aataminomena”, [Joukko huolestuneita äitejä -yhdistyksen Oili-Paula] Debiili lisää.

Idiotismi saatetaan kieltää festarialueilla

Viranomaisten valtuudet mahdollistavat jo nykyisellään vitunmoisen känni-idiotismin kitkemisen, mutta toimeen ei ole tartuttu, koska vitunmoisen känni-idiotismin pysymistä edes jonkinlaisissa inhimillisesti ymmärrettävissä mitoissa on pidetty liki itsestäänselvyytenä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s