Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lehden kesäjutut

Kylläpäs Lehdellä oli tänään hauskat uutiset:

Iskelmämusiikin vaikutukset nuoriin huolestuttavat

“Kannattaa huomata, että yhtyeiden nimissä on usein pahuuteen viittaavia piirteitä. Esimerkiksi Solistiyhtye Suomen alkukirjaimista muodostuu natsien SS-tunnus, ja yleensäkin suomalaisen aakkoston kirjaimista voidaan muodostaa erilaisia sanoja, kuten velli, perkele ja aataminomena”, [Joukko huolestuneita äitejä -yhdistyksen Oili-Paula] Debiili lisää.

Idiotismi saatetaan kieltää festarialueilla

Viranomaisten valtuudet mahdollistavat jo nykyisellään vitunmoisen känni-idiotismin kitkemisen, mutta toimeen ei ole tartuttu, koska vitunmoisen känni-idiotismin pysymistä edes jonkinlaisissa inhimillisesti ymmärrettävissä mitoissa on pidetty liki itsestäänselvyytenä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.