Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kurssin kautta eurooppalaiseksi ympäristövaikuttajaksi

Inka pyysi mainostamaan kurssia, joka kaipaa vielä osanottajia. Kurssiin kuuluu muun muassa vierailu Euroopan parlamentissa Brysselissä.

Kuinka meriä suojellaan? Miten edistetään kevyttä liikennettä ja turvataan puhdasta ilmaa? Entä millaista on kestävä kuluttaminen? Millaista on toiminta Brysselissä?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia, kun ryhdyt

TULEVAISUUDEN EUROOPPALAISEKSI YMPÄRISTÖVAIKUTTAJAKSI.

Luonto-Liitto järjestää 15-20-vuotiaille kurssin syksyn 2006 aikana. Meriin, ilmanlaatuun ja kulutukseen keskittyvät teematapaamiset ovat eri puolilla Suomea 9.-10.9., 30.9.-1.10. sekä 4.-5.11. Kurssilla tutustutaan siihen, miten näistä aiheista päätetään Euroopan unionissa juuri nyt – ja miten päätöksiin voidaan vaikuttaa. Ohjelmaan kuuluu myös vierailuja teollisuuslaitoksiin, ympäristötutkimukseen tutustumista sekä runsaasti mahdollisuuksia omaan vaikuttamistoimintaan. Kurssin yhteydessä vieraillaan europarlamentaarikko Satu Hassin kutsumana Brysselissä tutustumassa EU-toimintaan paikan päällä muutaman päivän ajan tammi-helmikuussa 2007. Ekskursioon osallistuminen maksaa 120 euroa osallistujalta. Osallistumismaksulla katetaan Luonto-Liitolle tulevia matkan järjestelykuluja sekä muun Belgian ohjelman kuluja.

Kurssin yhteydessä on myös mahdollisuus osallistua omakustanteisesti (35 euroa, sis. ruuan ja majoituksen) nuorten valtakunnallisille ympäristötoimintapäiville 13.-15.10. Lisätiedot osoitteesta www.miljoaktion.fi.

HAKEMINEN KURSSILLE

Kurssille haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, josta tulisi ilmetä hakijan syntymäaika ja yhteystiedot, miksi haluaa osallistua kurssille, millaiseen ympäristötoimintaan on osallistunut aiemmin ja/tai millainen toiminta kiinnostaa. Haemme kurssille innokkaita 15-20 -vuotiaita, joille kurssista olisi hyötyä ympäristöön liittyvässä toiminnassa myös jatkossa. Kurssille osallistuminen edellyttää englannin kielen taitoa.

Kurssihakemuksessa tulee myös käydä ilmi, onko hakija kiinnostunut osallistumaan Brysselin ekskursiolle.

Hakemukset lähetetään HETI sähköpostilla osoitteeseen eukurssi@wildmail.com.

Lisätietoja kurssista saa Luonto-Liiton ympäristöpoliittiselta sihteeriltä Hanna Kaisa Hellsteniltä, puh. 09-68 444 233 tai kurssin sähköpostiosoitteesta eukurssi@wildmail.com.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.