Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Viroon autolomalle

Varattiin eilen matkat Siljan SuperSeaCateilla Tallinnaan ja viittä päivää myöhemmin takaisin. Kovin paljon valinnan varaa matka-ajan suhteen ei ollut, koska koirien hoitolapaikka Kennel Juppsguardista oli varattu jo aikaisemmin ja se rajasi vaihtoehdot elokuun alkupuolelle ja matkan keston viiteen päivään. Mutta Juppsguard on niin hyvä paikka, että emme halunneet ruveta etsimään muuta hoitolaa.

Tarkoitus on mennä ainakin Muhun saarelle Länsi-Viroon, mantereen ja Saarenmaan väliin. Muuten mitään ei ole vielä varattuna. Mutta koska elokuu on lomakuukausi kaikkialla muualla paitsi Suomessa, voisi olla hyvä tehdä hieman suunnitelmia ja varauksia etukäteen.

Onko ehdotuksia nähtävyyksistä ja majoituspaikoista? Saarenmaata ja Kuressaaren linnaa on kehuttu ja Pärnukin on ilmeisesti vierailun arvoinen paikka. Viro näyttää kartan perusteella olevan välimatkoiltaan kovin pieni, joten päivämatkoista tulee turhankin lyhyitä ellei ole jotain järkevää suunnitelmaa tehtynä.

Tallinnaan emme ajatelleet tällä kertaa pysähtyä, kun se on nähty jo niin moneen kertaan.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.