Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Niko kirjoittaa Nokia N90:stä

Kirjoitin viimeksi siitä, kuinka Series 60 -puhelimestani puuttuu automaattinen näppäinlukko. Niko Nyman puolestaan on aloittanut sarjan, jossa hän kertoo ongelmista, joita hänellä on ollut Nokian luksusmalli N90:n kanssa:

  • Nokia N90 review – Day 1, part 1

    On the second hour the manure started hitting the fan: N90 does not have a vibrating alert. Point me to a person who is knowingly willing to pay over 700 euros for a phone without a vibrating alert, and I’ll take my words back.

  • Nokia N90 review – Day 1, part 2

    The problem with the Application button is that it is almost as big as the 4-way keys combined, and right under the Down key. Because both keys are almost flat there is not enough tactile feedback on where your finger is.

Mutta Niko, tarvitseeko ihan joka kappaleessa mainita, että puhelin maksoi yli 700 euroa?

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.