Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

location: Kyoto; position: fixed;

Viikonloppuna lähdetään häämatkalle Kiotoon. Hieman jännittää matkustaa niin vieraaseen kulttuuriin. Aikaisemmat matkat eivät ole koskaan jännittäneet näin paljon, mutta nyt on menossa paikkaan, jossa on paitsi ihan eri tasoinen kielimuuri ja vieläpä paljon tapoja, jotka olisi turistinakin kohteliasta osata.

Jonathan Snook on tehnyt hienon uuden leiskan, jossa käytetään position: fixed -tyylimäärittelyä ja JavaScriptiä, joka toteuttaa saman myös Windowsin IE:ssä. Osaisipa sitä itsekin tehdä noin hienoa jälkeä.

Wi-Gear on julkistanut Bluetooth-kuulokkeet iPodille. Kuulokkeiden nimenä on iMuffs. Ehkä muff ei tarkoita kaikissa englannissa samaa kuin joissakin muissa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.