Tietokoneen tuottama tiedeartikkeli meni täydestä

Slashdot: Randomly Generated Paper Accepted to Conference

Some students at MIT wrote a program called SCIgen – An Automatic CS Paper Generator. From their website: SCIgen is a program that generates random Computer Science research papers, including graphs, figures, and citations. What’s amazing is that one of their randomly generated paper was accepted to WMSCI 2005. Now they are accepting donation to fund their trip to the conference and give a randomly generated talk.

Yksi ajatus artikkelista “Tietokoneen tuottama tiedeartikkeli meni täydestä

  1. Splended! Pitäisi varmuuden vuoksi tehdä siitä esim. koulutehtävä-esseitä ja Helsingin Sanomien kulttuuriartikkeleita generoivat versiot. Johan Iltalärpäkkeiden lööppisuunnitteluosastoilla, Ilmatieteenlaitoksen tiedotuksella ja Seiska-lehden ”uutis”toimituksilla on omansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s