Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Pohjalainen käytti Lehden parodiauutista lähteenä

Maakuntalehti Pohjalainen lainasi artikkelissaan Suomen The Onionin, parodiasaitti Lehden uutista, jonka mukaan USA:n republikaanit olisivat väittäneet John Kerryä ihmissudeksi. Pohjalaisen 24.2. julkaistussa Täysikuu hullannuttaa herkkäuskoiset -otsikolla varustetussa artikkelissa ei lähdettä mainittu, mutta Lehden tiedot julkaistiin täytenä totena.

Aiheesta on nyt julkaistu tiedote Lehti laajentaa sisällöntuotantoaan sanomalehti Pohjalaiseen:

“Olemme erittäin tyytyväisiä tapaan, jolla yhteistyö on lähtenyt käyntiin”, kommentoi asiaa Lehden content manager, maitovalas Keiko. “Eräs Lehden johtavista periaatteista on se, että kaikki julkaistut faktat varmistetaan kolmin- ja jopa nelinkertaisella eläköön-huudolla, joten meihin voi todella luottaa. Luulen”, jättimäisessä akvaariossa polskutellut Keiko viestitti kaikuluotaimellaan.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.