Visa goes Boing Boing

Hello blog readers around the world! From this on most of the content will be in Finnish.

Erittäin suosittu Boing Boing -blogi, joka on usein kirjoittanut bloggaamisesta ilmiönä, julkaisi tänään suosituksestani lyhyen jutun rikosilmoituksesta, jonka Ilkka Pöyry on tehnyt Marginaali-blogin kirjoittajasta, kun tämä oli kirjoittanut ankaraa kritiikkiä kyseisen henkilön toiminnasta Korivaaran koulun rehtorina.

Boing Boingin juttu Finnish blogger faces disgraceful, bogus libel charge aiheuttaa varmasti mukavan käyttäjäpiikin niin Butt Ugly Weblogiin kuin tännekin.

Päivitys: Tapauksessa on olennaista paitsi poliisin toiminta, tietenkin myös asia, josta Marginaali-blogissa kirjoitettiin, eli rehtorin käyttäytyminen alaikäisiä oppilaitaan kohtaan. Mitvit on kirjoittanut asiasta jutun, johon on helppo yhtyä.

4 ajatusta artikkelista “Visa goes Boing Boing

  1. Näh. Ei heilauta. Satakunta kävijää toistaiseksi. Kyllä mun 266 MHz palvelin joka heittää sivut dynaamisesti Javalla kestää vaikka slashdottauksen.

    …ja sitten mä heräsin. 🙂

  2. No jos luit sen jutun, niin siinähän sanotaan että ”the headmaster has asked the police to investigate if the blogger can be charged”. Jenkit kuitenkin käyttää termiä ”sue”, joten se on helpompi ymmärtää ja tekstissä huomattavasti lyhyempi.

  3. Visa Kopu » Blogikirjoituksista kunnianloukkaussyyte

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s