Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Visa goes Boing Boing

Hello blog readers around the world! From this on most of the content will be in Finnish.

Erittäin suosittu Boing Boing -blogi, joka on usein kirjoittanut bloggaamisesta ilmiönä, julkaisi tänään suosituksestani lyhyen jutun rikosilmoituksesta, jonka Ilkka Pöyry on tehnyt Marginaali-blogin kirjoittajasta, kun tämä oli kirjoittanut ankaraa kritiikkiä kyseisen henkilön toiminnasta Korivaaran koulun rehtorina.

Boing Boingin juttu Finnish blogger faces disgraceful, bogus libel charge aiheuttaa varmasti mukavan käyttäjäpiikin niin Butt Ugly Weblogiin kuin tännekin.

Päivitys: Tapauksessa on olennaista paitsi poliisin toiminta, tietenkin myös asia, josta Marginaali-blogissa kirjoitettiin, eli rehtorin käyttäytyminen alaikäisiä oppilaitaan kohtaan. Mitvit on kirjoittanut asiasta jutun, johon on helppo yhtyä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.