Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kaiken maailman uutisia

Helsingin Sanomat: Pohjois-Korea huolissaan miesten hiuksista

Pohjois-Korea käy ankaraa kamppailua kaikkia sellaisia asioita vastaan, joita maassa luonnehditaan “epänormaaleiksi”. Nyt media julistaa tuomiotaan miesten pitkille hiuksille, jotka median mielestä edustavat korruptoitunutta kapitalistista elämäntyyliä.

National Information Standards Organization: Get Ready for the New ISBN!

As of January 1, 2007, all book and book-related products must carry 13-digit ISBNs. All 10-digit ISBNs in circulation will have the 3-digit EAN prefix “978” added (which currently represents the book industry). This 13-digit ISBN is already represented, and will be identical, to current EAN bar codes carrying ISBN with the “978” prefix.

Ja lopuksi päivän kuva:

Yahoo News/AP Photo: Valtaisa kivi vieri maantielle.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.