Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Suuret suomalaiset -äänestyksessä vaalivilppiä?

Sektorissa epäillään, että YLEn Suuret suomalaiset -äänestyksen tuloksia on peukaloitu. Kymmenen kärkeen ylsi ainoastaan perinteisesti merkkihenkilöinä pidettyjä suomalaisia, kuten Kekkonen, Sibelius ja Mannerheim. Ainoa elossa oleva kärkikymmenikössä on Tarja Halonen. Top 10 pääsee Suuret suomalaiset -kisan finaaliin. Nettikampanjoilla ääniä keränneet mäkihyppääjä-strippari-laulaja Matti Nykänen (11. sija), Suomen pisin mies Väinö Myllyrinne (12.), laulaja Ville Valo (13.) ja Linus Torvalds (16.) jäivät kätevästi juuri kärkikymmenikön ulkopuolelle. Varsinkin Väinö Myllyrinteen jääminen pois listalta epäilyttää, sillä humoristinen kampanja “todellisesta suurmiehestä” levisi netissä kulovalkean tavoin.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.