Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Poistettuja kohtauksia

Ilmeisen halpa tapa saada lisämateriaalia DVD-levyille on laittaa mukaan leikkausvaiheessa elokuvasta poistettuja kohtauksia. Yleensä nämä kohtaukset ovat kovin epäkiinnostavia, koska niiden kuvaa ja ääntä ei ole jälkikäsitelty samalle laatutasolle kuin varsinaisen elokuvan kuva ja ääni.

Poistetut kohtaukset eivät kuitenkaan enää ole pelkästään DVD-elokuvien yksinoikeus. Liza Marklundin kirjan Punainen susi lopussa annetaan salasana, jolla pääsee käsiksi kirjailijan virallisen saitin suojattuun osioon. Sieltä löytyy todellakin ruotsinkielisestä alkuteoksesta poistettuja kohtauksia kirjailijan kommenteilla varustettuna.

Olen muuten kovasti pitänyt kahdesta Liza Marklundin dekkarista, jotka olen viime aikoina lukenut. Molemmat kuuluvat sarjaan, jossa päähenkilönä on Kvällspressen-iltapäivälehden rikostoimittaja Annika Bengtzon. Suosittelen ehdottomasti Marklundin kirjoihin tutustumista. Kannattaa tosin huomata, että kirjoissa viitataan jonkin verran sarjan edellisten osien tapahtumiin, joten lukemista ei kannata aloittaa ainakaan Punaisesta sudesta, jossa viittauksia on erityisen paljon.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.