Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Rentouttava sunnuntai-ilta

Kylläpä olikin virkistävä sunnuntai-ilta – tai sitten ei. Uuden asuintalomme rakennuttaja lahjoitti kaikille asukkaille elokuvaliput ja käytimme liput Fahrenheit 9/11:n katsomiseen. Michael Mooren kohua herättänyt dokumenttielokuva oli osittain hauska, mutta loppujen lopuksi aika ahdistava lähinnä sen takia, että se ainakin suurimmaksi osaksi on totta. Miten voi maailmasta löytyä tuollaista kaksinaismoralismia, jota Yhdysvallat levittää?

Elokuvan jälkeen menimme kotiin, jossa katsoimme telkkarista Epäilyksen polttopisteen. Kyseessä on englantilainen poliisisarja, jonka viimeisimmät jaksot ovat kertoneet tapauksesta, johon liittyy huumeita ja lapsiprostituutiota. Tosi rentouttavaa.

Vaan ei siinä vielä kaikki. Epäilyksen polttopisteen jälkeen käänsimme Neloselle, jossa tuli Titanicin viime minuutit. Rentouttavaksi ei voi sanoa myöskään elokuvaa, jossa tuhannet ihmiset hukkuvat ja joka kaiken lisäksi perustuu tositapahtumiin.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.