Menettääkö maailma informaatiota musiikin digitalisoinnissa?

Harlem.org kirjoittaa mielenkiintoisesta aiheesta: siitä kuinka iTunes-musiikkikaupan biiseissä on vähemmän lisäinformaatiota kuin alkuperäisissä. Kirjoittaja Wayne Bremser tarkoittaa tällä levyjen kansissa ja vinyylilevyjen etiketeissä olevia tietoja, kuten muusikkojen nimet ja kappaleiden julkaisuvuodet. Lisäksi digitalisointi on tarkoittanut sitä, että levyjen kansikuvat ovat pienentyneet entisestään. Ensin siirryttiin 12- ja 7-tuumaisista vinyyleistä 5-tuumaisiin CD-levyihin, nyt kuvat ovat enää postimerkin kokoisia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s