Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Nerdee plays Roxette

Oltiin eilen Semifinalissa kuuntelemassa Nerdeen Roxette-tribuuttikonserttia. Oli ihan hauska pikku klubikeikka. Erityisen mukavaa oli se, että kerrankin joku tekee tosissaan Roxette-coverin – yleensä Roxettesta tehdään vain parodioita tai typeriä dance remixejä. Vähän konsertissa kuului harjoituksen puute, mutta ei se ainakaan minua haitannut.

Roxette-parodioista tuli mieleen, että Join The Flumeride on aivan loistava elokuva. Se on The Rutlesin ja This Is Spinal Tapin jalanjäljissä kulkeva “dokumentti” Pierre Gaffelista ja Marit Fredmanssonista sekä yhtyeistä Gula Tidningen ja Pincette. 99,9 % maailman ihmisistä ei varmastikaan tajua Flumeriden huumoria, mutta Roxetten historiaa tunteville se on oivaa viihdettä. Flumeride ilmestyi tänä kesänä DVD:llä, joten ei muuta kuin tilaamaan!

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.