Nerdee plays Roxette

Oltiin eilen Semifinalissa kuuntelemassa Nerdeen Roxette-tribuuttikonserttia. Oli ihan hauska pikku klubikeikka. Erityisen mukavaa oli se, että kerrankin joku tekee tosissaan Roxette-coverin – yleensä Roxettesta tehdään vain parodioita tai typeriä dance remixejä. Vähän konsertissa kuului harjoituksen puute, mutta ei se ainakaan minua haitannut.

Roxette-parodioista tuli mieleen, että Join The Flumeride on aivan loistava elokuva. Se on The Rutlesin ja This Is Spinal Tapin jalanjäljissä kulkeva ”dokumentti” Pierre Gaffelista ja Marit Fredmanssonista sekä yhtyeistä Gula Tidningen ja Pincette. 99,9 % maailman ihmisistä ei varmastikaan tajua Flumeriden huumoria, mutta Roxetten historiaa tunteville se on oivaa viihdettä. Flumeride ilmestyi tänä kesänä DVD:llä, joten ei muuta kuin tilaamaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s