Huijaako VeriSign Tuvalua?

Helsingin Sanomat: Tuvalu pelkää internethuijausta. ”Tyynessä valtameressä sijaitsevan Tuvalun saarivaltion 15-jäseninen parlamentti epäilee, että maata huijataan sen internetmaatunnuksella käytävässä kaupassa. Tuvalun omistama tunnus, .tv, on yksi kysytyimmistä. Sen käyttöoikeutta myy yhdysvaltalainen VeriSign-yritys. Osapuolet ovat sopineet Tuvalun saavan vähintään 550 000 dollaria neljä kertaa vuodessa. Vähimmäissumman lisäksi sille kuuluu sopimuksen mukaan 5 prosenttia tunnuksen tuottamista tuloista. Mutta vuosineljännes toisensa jälkeen Tuvalun tilille on kilahtanut vain vähimmäissumma, vaikka tunnus myy kuin häkä.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s