Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Huijaako VeriSign Tuvalua?

Helsingin Sanomat: Tuvalu pelkää internethuijausta. “Tyynessä valtameressä sijaitsevan Tuvalun saarivaltion 15-jäseninen parlamentti epäilee, että maata huijataan sen internetmaatunnuksella käytävässä kaupassa. Tuvalun omistama tunnus, .tv, on yksi kysytyimmistä. Sen käyttöoikeutta myy yhdysvaltalainen VeriSign-yritys. Osapuolet ovat sopineet Tuvalun saavan vähintään 550 000 dollaria neljä kertaa vuodessa. Vähimmäissumman lisäksi sille kuuluu sopimuksen mukaan 5 prosenttia tunnuksen tuottamista tuloista. Mutta vuosineljännes toisensa jälkeen Tuvalun tilille on kilahtanut vain vähimmäissumma, vaikka tunnus myy kuin häkä.”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.