Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Puheaikaa ja mongolialaisia sukunimiä

Päivän uutisia:

ITviikko: Kuluttajavirasto: puheaikasota syttyi. “Kuluttajavirasto ei hyväksy Saunalahden ja Elisan käynnistämää puheaikamainontaa, jossa kummatkin tarjoavat 500 euron puheaikaa uuden matkapuhelinliittymän avaajalle. — Mainoksissa kerrotaan, että liittymän avaaja voi hyödyntää puheaikaa vain viisi euroa per laskutuskuukausi. Puheaikatarjouksen täyteen hyödyntämiseen menee siis yli kahdeksan vuotta eli vuoteen 2012.”

The Globe and Mail: Mongolians seek to make a name for themselves. “For more than 80 years, everyone in Mongolia was on a first-name basis. After seizing power in the early 1920s, the Mongolian Communists destroyed all family names in a campaign to eliminate the clan system, the hereditary aristocracy and the class structure. — In 1997, a new law required everyone to have surnames. The law was largely ignored, but then a system of citizenship cards was introduced. Slowly the country of 2.5 million began to adopt surnames.” [via Boing Boing]

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.