Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Veroja ja verottomuutta

Loke tiesi kertoa, että Verkkokauppa.com on aloittanut kasettimaksuttomien medioiden myynnin virolaisen tytäryhtiön kautta. Saa nähdä kuinka noin hyvältä kuulostavalle bisnekselle saadaan stoppi. Johan tullikin keksi, miten verotonta alkoholia myyvä Viinikauppa.com saadaan kuriin: “Jotta toisessa EU-maassa oleva myyjä voi myydä tuotteita suoraan Suomessa olevalle yksityiselle henkilölle, se edellyttää, että myyjällä on Suomessa veroedustaja. Luvan veroedustajalle myöntää Tullihallitus”, sanoo tullin valmisteveroryhmän esimies Minna Reijonen Hesarin uutisessa. Ja lupaa tuskin heruu.

Kolmaskin verouutinen tänään oli: tänään alkoi veroehdotusten postitus. Itse jätin ammatinharjoittajana perinteisen veroilmoituksen jo pari kuukautta sitten. Se hyvä puoli omassa kirjanpitäjässä on, että paitsi ettei itse tarvinnut täyttää ilmoitusta, tietää jo etukäteen, että palautusta on luvassa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.