Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Bloggauksesta telkkarissa ja blogissa

Yksi suosikeistani, Kasa (jota voi äänestää Kultainen Kuukkeli -kisassa) kertoo, että MTV3:n W-tyylissä on tänään yhtenä aiheena nettipäiväkirjat. Sarjan alkaessa yritin katsoa jakson, mutta en innostunut. Nähtyäni André Wickströmin esityksen livenä ja nautittuani suuresti, on sarjakin tuntunut paremmalta. Harmi vain, että se on usein jäänyt Kovan lain ja Da Vincin murhatutkimusten alle.

Toinen suosikki, Myrsky.net (jota voi myös äänestää Kultainen Kuukkeli -kisassa) kirjoittaa tänään siitä, kuinka Suomessakin bloggauksesta on jo tullut instituutio eikä kirjoittaminen tunnu enää samanlaiselta pioneerityöltä. Tunne on tuttu minullekin. Minulla on kirjoittamisen suhteen ollut toinenkin ongelma: tuntuu siltä, ettei kirjoittamisen arvoisia asioita tapahdu tai jos tapahtuu, kynnys kirjoittamiseen on liian iso. Nytkin on pitänyt kirjoittaa jatkoa tammikuun lopun Habbo Hotel -juttuun jo viikon verran, mutta kohta siitä on jo niin kauan, että koko homma tuntuu ihan vanhentuneelta. Toisaalta minulla on myös työ muuttunut sellaiseksi, että ympärillä on työyhteisö, eikä “keskustelua” tarvitsee käydä blogin kautta. Mutta joka tapauksessa, Myrsky-Janne kirjoittaa asiaa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.