Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Google pisti fraktaalisaitin nurin

Juhlistaakseen Gaston Julian syntymän 110-vuotispäivää hakukone Google muutti logonsa fraktaalikuvioiseksi. Logoa klikkaamalla pääsi suoraan hakutulokseen “julia fractals”. Tämä oli ikävä yllätys Swinburnen teknillisen yliopiston astronomian laitokselle, jonka sivu oli ensimmäisenä hakutuloksissa. Googlen käyttäjiä tulvi saitille yhtäkkiä niin paljon, että palvelin natisi liitoksistaan. Seuraavana päivänä, kun Google oli jo ottanut linkin pois etusivultaan, sama kävi uudestaan, kun Slashdot teki aiheesta uutisen.

“We’ve been Googleblatted (3rd February 2004) and now Slashdotted (5th February 2004). Just when I thought it was safe to try to look at my own home page, we got struck again, this time by Slashdot. Sure enough, as some suggested they would, Slashdot ran a story about the Google incident and within ‘minutes’ our bandwidth was saturated and the server struggling. Talk about hitting someone when they’re down! :-)”, sivun ylläpitäjä Paul Bourke kirjoittaa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.