Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sulake uutisissa

Sulakkeen saama pääomasijoitus on päässyt otsikoihin:

  • Helsingin Sanomat: Pelimaailma Habbo Hotel laajenee 15 uuteen maahan. “Sulake Labs on saanut liiketoimintansa kansainvälisen kasvun rahoittamiseksi neljä miljoonaa euroa uutta pääomaa. Euroopan johtava pääomasijoitusyhtiö 3i sijoittaa kolme miljoonaa euroa ja Sulakkeen suurin omistaja Taivas-yhtiöt miljoona euroa.”
  • Helsingin Sanomat (maksullinen artikkeli): Internetpeliyhtiö Sulake sai neljä miljoonaa riskirahaa
  • Talouselämä: Pääomaa Habbo-pelimiehille. “Kohderyhmä on 12-18 -vuotiaat nuoret, mutta mistä sen tietää, vaikka nuoret aikuistuessaan jäisivät Habbon asiakkaiksi, niin kuin monet lukevat Aku Ankkaa vielä viisikymppisinä.”
  • Digitoday: Sulake Labsille 80 uutta työntekijää uudella pääomalla. “‘Rakennamme Sulakkeesta maailmanluokan pelitaloa, joka tulee kehittämään ja julkaisemaan Habbo Hotelin lisäksi useita muita pelituotteita. Seuraavan vuoden aikana tulemme palkkaamaan noin 80 uutta työntekijää, joista noin puolet Suomeen’, Sulake Labsin toimitusjohtaja Timo Soininen sanoo.”
  • Sektori.com: Habbo Hotelissa riittää asiakkaita. “‘Päätuotteemme Habbo Hotel -pelimaailma on helposti monistettavissa uusille markkinoille; se on jo nyt merkittävä suomalainen vientituote’, hehkuttaa Sulake Labs Oy:n toimitusjohtaja Timo Soininen.”
  • RE: Sulakkeelle 4 Meur rahoitusta, Suomessa rekrytoidaan 40 henkeä. “Sulakkeen päätuotteen Habbo Hotellin käyttäjämäärät kehittyvät klassiseen hockey stick -malliin. — Sulakkeen kasvu on kovaa ja kunnioitusta herättävää; onko tässä Suomen nettibisneksen ainoa, paras toivo?”
  • ITviikko: Toiminta kääntynyt kannattavaksi – Sulake sai neljä miljoonaa.
  • Tietoviikko: Sulakkeen virtuaalihotelli sai miljoonia.
  • Nelonen: Habbo on Suomen suurin hotelli. “Suomalaisen popkulttuurin seuraava maailmanvalloitus alkaa internetissä. — Silti ainakaan nämä pelinluojat eivät suostu uuden median idoleiksi. -Sen voi sanoa, että me ollaan tietoisesti vältelty haippia, koska se ei mitenkään hyödytä meidän toimintaa, toteaa Sulakkeen toinen perustaja Aapo Kyrölä.”
  • Huumoripläjäyksenä Digitodayn toinen uutinen: STT:n kuva ja teksti solmussa SoneraPlazalla. “Otsikossa etusivulla lukee karmivasti: MRSA -epidemian uskotaan laajenevan. Itse jutun kuvatekstissä lukee: MRSA-epidemian uskotaan edelleen laajenevan pääkaupunkiseudun sairaaloissa. Kuvassa Sulakkeen Habbo-hotellin pahvinen hahmo kurkkii Sulakkeen kahden työntekijän, Aapo Kyrölän ja Sampo Karjalaisen sekä 3i:n sijoittajapäällikön Kimmo Korpelan välistä.”
Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.