Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Oindexin ensimmäinen viikkolistaus

Suomalaisten sivustojen kävijämääriä listaava Oindex on julkaissut ensimmäisen viikkolistauksensa. Mukana on 43 uskaliasta betatestaajaa, niiden joukossa myös The Daily Roxette uniikkien kävijöiden mukaan listattuna sijalla 18. Muutenkin sivusto on listan puolivälissä eri tavoilla mitattuna. Ainoastaan ulkomaankävijöiden määrässä The Daily Roxette on ihan omassa sarjassaan. Kävijöistä peräti 98,21 % tulee Suomen ulkopuolelta.

Oindexiin voi rekisteröityä kuka tahansa innokas tilastojen seuraaja. Tilastodata tulee Google Analyticsistä, eli GA-seuranta pitää asentaa sivustolle, jotta Oindexiin saa numeroitaan näkyviin.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.