Arttu ja satukirja

Arttu in b/w

Ehkä söpöintä mitä olen elämässäni nähnyt oli kun kohta kaksi kuukautta täyttävä Arttumme kuunteli eilen lukemaani satukirjaa. Arttu tuijotti herkeämättä kirjan värikkäitä kuvia ja heilutti innostuneesti käsiään ja jalkojaan. Tammen kultaiset kirjat -sarjaan kuuluva Antti autotehtaassa sai selvästi suuren suosion.

Artulta on hävinnyt käsistä puristusrefleksi. Vastasyntynyt tarttuu refleksinomaisesti esimerkiksi vanhemman ojentamaan sormeen, mutta myöhemmin refleksi katoaa. Sen jälkeen vauvan täytyy opetella tarttuminen uudestaan. Kyllä ihmislapsi on ihmeellinen otus.

Yksi ajatus artikkelista “Arttu ja satukirja

  1. Hassuja geenejä on kyllä ihmiseen asennettu. Kiero systeemi saa aikaan raavaammankin miehen sisällä hassuja tuntemuksia.

    Meillä ei tuo refleksi jostain syystä koskaan hävinnyt, vaan taapero tarttui leluihin jo kuukauden ikäisenä. Motoriikka oli kuitenkin vielä sen verran hakusessa, että piti ostaa pehmeä helistin äitispakkauksessa olleen perinteisen rahistimen tilalle. Ainakin vanhempia sattui, kun vaavi kalautti lelulla otsikkoonsa *kops*.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s