Kuukausi myöhemmin

Arttu and the toy dog

Arttu täyttää tänään yhden kuukauden. Kuukaudessa vauva ehtii muuttua paljon, vaikka tietysti kaikkea ei edes huomaa, kun lapsen näkee joka päivä.

Suurin muutos on tapahtunut vauvan katseessa. Aluksi silmät harhailivat minne sattuu, välillä eri suuntiinkiin, mutta nyt Arttu osaa jo katsella asioita. Artulla on lelukaari, josta se kovasti tykkää. Kaaressa roikkuu erilaisia leluja, joista värikäs koiralelu on tämänhetkinen suosikki. Jos kaaren alla maatessa meinaa tulla itku, heti auttaa kun isä vähän hypistelee koiran rapisevia korvia. Arttu ei vielä osaa itse pidellä tai kosketella leluja, mutta eiköhän sekin päivä pian tule.

Tähän asti Arttu on ollut tosi huono makoilemaan itsekseen hetkeäkään, vaan koko ajan on pitänyt olla isän tai äidin sylissä. Tässäkin on selvästi tullut jo muutos, ja eipä muuten lelukaaren ihmettelystäkään oikein mitään tulisi. Yöt Arttu nukkuu vielä isän ja äidin välissä, mutta pinnasänkyä täytyy ruveta harjoittelemaan ainakin päiväunien nukkumiseen.

Niin, ja lapsen nimeksi on siis tulossa Arttu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s