Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Vauvoja ja verkkokauppaa

Joulu meni, lahjoja tuli. Kiitos vaan kovasti kaikille.

Koska sukulaiset kuulemma käyvät täällä tarkistamassa, niin ei, vielä ei ole poika putkahtanut maailmaan.

Nyt on enää alle kaksi viikkoa laskettuun aikaan. Kävimme ennen joulua Tammisaaressa tutustumassa synnytyssairaalaan. Jos kaikki menee hyvin, aiomme tosiaan lähteä sinne asti lasta saattamaan, sillä siellä on erikoistuttu “vauvamyönteiseen” synnytykseen. Tia tuntuu suhtautuvan kovin tyynesti synnytykseen, mikä toisaalta on ihan hyvä asia — ei sitä oikein voi enää peruakaan.

Ihan vaan vauvakuvien ottamista varten (yeah right) tilasin eilen itselleni Sigma EF-530 DG Super -salamalaitteen. Siinä kävi itse asiassa vähän hassusti, sillä minun ei ollut tarkoitus vielä tilata sitä, vaan ainoastaan vertailla hintoja. Halvin hinta löytyi Cyberphoto.fi:ltä, mutta heillä ei ollut toimituskuluja missään näkyvillä.

Ei ollut ihan ensimmäinen kerta kun verkkokaupassa on hinnat huonosti esillä, joten tein kuten tavallisestikin: valitsin tuotteen ostoskoriin ja menin ostoprosessiin, sillä oston varmistussivulla viimeistään aina näytetään toimituskulut. Cyberphotollapa ei tällaista sivua ollutkaan, vaan napin painaminen teki suoraan tilauksen. Onni onnettomuudessa oli kuitenkin se, että toimituskulujen kanssakin hinta oli edelleen halvin. Laitoin kyllä firmalle palautetta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.