Vauvoja ja verkkokauppaa

Joulu meni, lahjoja tuli. Kiitos vaan kovasti kaikille.

Koska sukulaiset kuulemma käyvät täällä tarkistamassa, niin ei, vielä ei ole poika putkahtanut maailmaan.

Nyt on enää alle kaksi viikkoa laskettuun aikaan. Kävimme ennen joulua Tammisaaressa tutustumassa synnytyssairaalaan. Jos kaikki menee hyvin, aiomme tosiaan lähteä sinne asti lasta saattamaan, sillä siellä on erikoistuttu ”vauvamyönteiseen” synnytykseen. Tia tuntuu suhtautuvan kovin tyynesti synnytykseen, mikä toisaalta on ihan hyvä asia — ei sitä oikein voi enää peruakaan.

Ihan vaan vauvakuvien ottamista varten (yeah right) tilasin eilen itselleni Sigma EF-530 DG Super -salamalaitteen. Siinä kävi itse asiassa vähän hassusti, sillä minun ei ollut tarkoitus vielä tilata sitä, vaan ainoastaan vertailla hintoja. Halvin hinta löytyi Cyberphoto.fi:ltä, mutta heillä ei ollut toimituskuluja missään näkyvillä.

Ei ollut ihan ensimmäinen kerta kun verkkokaupassa on hinnat huonosti esillä, joten tein kuten tavallisestikin: valitsin tuotteen ostoskoriin ja menin ostoprosessiin, sillä oston varmistussivulla viimeistään aina näytetään toimituskulut. Cyberphotollapa ei tällaista sivua ollutkaan, vaan napin painaminen teki suoraan tilauksen. Onni onnettomuudessa oli kuitenkin se, että toimituskulujen kanssakin hinta oli edelleen halvin. Laitoin kyllä firmalle palautetta.

Yksi ajatus artikkelista “Vauvoja ja verkkokauppaa

  1. Heippa.
    Niin se laskettu aika lähestyy täälläkin…viikkoja kasassa 37+5. Voimia loppuviikoille Tiialle ja sullekin. Kovasti odottelen teidän vauva-arkeen siirtymistänne. Kuin myös omaamme, mutta toisaalta kun kyseessä on jo kolmas Ipana niin tuntuuhan tuo jo hiukan erilaiselta. Joskaan ei kuitenkaan vähemmän mahtavalta! :oD Ja kyllä sitä jännittää jo kovasti vähän yhtä sun toista…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s