Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Palautetta uudesta Habbosta

Viime kuukausina puserrettu uusi Habbo-versio, release 18, on saatu nyt tuotantoon Englannissa, Hollannissa ja Suomessa. Käyttäjiltä saadaan suoraakin suorempaa palautetta, mutta yllättävänkin positiivisia viestit ovat olleet. Nuoret käyttäjät ovat kuitenkin loppujen lopuksi aika konservatiivisia ja uudistuksiin on perinteisesti suhtauduttu monin paikoin kielteisesti.

Tässä yksi esimerkki nimimerkki 1L:n kirjoittamasta suorasta palautteesta Habbo.fi:n keskusteluissa:

On se niin hеlvetin ihanaa, kun ei tarvitse enää oksentaa aina avatessaan Habon sivun. En tajua, miten kukaan on koskaan voinut pitää siitä värikkäästä рaskasta, mikä täällä oli.

Jännittävä ero suomalaisten ja englantilaisten kirjoittamassa palautteessa muuten näkyi. Synkät suomalaiset valittavat oikein kuorossa sitä, että musta vaatteiden väri on saatavana vain maksullisen Habbo Clubin jäsenille. Englanninkielisissä keskusteluissa en ole nähnyt yhtään valitusta aiheesta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.