Terveisiä Helsingin liikennesuunnitteluun

Käytiin eilen hakemassa Huuto.netistä ostettu pinnasänky ja imetystyyny. Toinen oli Itä-Pakilassa ja toinen uutuuttaan kiiltävällä asuinalueella Viikinmäessä. Matkalla oli melkoisesti hankaluuksia, sillä törmäsimme saman reissun aikana neljä kertaa kohtaan, jossa tie oli katkaistu, vaikka kartan mukaan kohdasta olisi pitänyt voida ajaa.

Erityisen ikävä oli Maaherrantie Viikinmäen lähellä, mistä saivatkin ajaa vain bussit. Tämän vuoksi vajaan kilometrin tienpätkä piteni melkein kuudeksi kilometriksi ja pariksikymmeneksi minuutiksi. Kartasta tätä ei voinut mitenkään tietää.

2 ajatusta artikkelista “Terveisiä Helsingin liikennesuunnitteluun

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s