Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kameralaukkujen hinnat

Tamrac Adventure 9 (5549)Olen etsinyt kamerareppua, johon saisi myös kannettavan tietokoneen. Tamrac Adventure 9 (5549) on siistein ja kompaktein tähän mennessä löytämistäni. Mutta mielenkiintoisinta on se, kuinka paljon kyseisen repun hinnat vaihtelevat.

Rajalan hinta on siis lähes kolminkertainen verrattuna saksalaisen kaupan hintaan. Saksasta tilattaessa hintaan tulee toki lisänä postikulut.

Sulka kertoi, että kun hän oli ostamassa kameraansa objektiivia, Rajala perusteli korkeita hintojaan hyvällä palvelulla ja sillä, että tuotteita saa aina hyllystä. Koska Sulka halusi kyseisen objektiivin mahdollisimman pian, hän oli valmis maksamaan siitä hieman enemmän. Mutta löytyikö Rajalan sivuilla mainostettua objektiivia hyllystä? Ei tietenkään.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.