Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lentäviä koneita ja kolaroivia autoja

Käytiin tänään ilmailumuseossa. Minä olin käynyt siellä viimeksi noin 15 vuotta sitten, Tia ei koskaan. Näyttely on ehkä vähän rupsahtanut tai sitten vain oma tasovaatimus on noussut liian korkealle, mutta varsinkin opasteissa olisi parantamisen varaa. Eniten kuitenkin häiritsi se, että lentokonehalleissa oli todella kylmä. Vaikka pakkasta ei ulkona ollut kuin muutama aste, vaikutti se sisäilman lämpötilaan sen verran, ettei näyttelyyn oikein saanut keskityttyä. Huvittavaa oli se, että Vantaan Energia oikein mainosti hallissa, että se on lämmitetty kaukolämmöllä.

Kotimatkalla olin mukana ensimmäistä kertaa kolarissa kuljettajana. Olin lähdössä risteyksestä, mutta huomasin, että tien pinta oli liukas enkä ehtisi siihen väliin, johon olin ajatellut. Takana oleva oli ajatellut luikahtaa samaan väliin ja ajoi meidän automme perään. Onneksi mitään ei kuitenkaan sattunut, ei ihmisille eikä autoille. Peräänajajan rekisterikilven tekstin pystyi lukemaan takapuskurin kurasta, mutta mitään halkeamia tai muita pahempia vahinkoja ei tullut kummankaan osapuolen autoihin.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.