Posti.fi haisee yhä

Posti uudisti webbisivunsa. Uudellakin saitilla ensimmäisenä eteen läjäytetään introsivu, josta valitaan kuluttajien tai yritysten palvelut tai konsernisivusto. Naurettavaa, sillä varmasti 95 % sivujen käyttäjistä on joka tapauksessa menossa kuluttajapalveluihin ja nimen omaan tarkistamaan hintatietoja postilähetystä varten. Aivan yhtä hyvin olisi voitu tehdä niin, että kuluttajapalveluiden etusivu on koko saitin etusivu ja siinä olisi nostettu esiin tärkeimmät linkit yrityspalvelu- ja konsernisivustoilla.

Ja jotta niiden hintatietojenkin saaminen olisi tehty mahdollisimman vaikeaksi, ne on julkaistu osittain webissä, osittain ainoastaan pdf:nä. Niin ja sitten on laskuri, mutta esimerkiksi kirjatun kirjeen esittelysivulla linkitetään vain pdf:ään.

2 ajatusta artikkelista “Posti.fi haisee yhä

  1. Mitäs käyttäjäystävällisyydestä jos yritys toimii lähesmonopolina. Sivuston tarkoituksena on varmaankin myös mainostaa Itellaa, mitä tämäkin postaus tietysti edesauttaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s