Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Posti.fi haisee yhä

Posti uudisti webbisivunsa. Uudellakin saitilla ensimmäisenä eteen läjäytetään introsivu, josta valitaan kuluttajien tai yritysten palvelut tai konsernisivusto. Naurettavaa, sillä varmasti 95 % sivujen käyttäjistä on joka tapauksessa menossa kuluttajapalveluihin ja nimen omaan tarkistamaan hintatietoja postilähetystä varten. Aivan yhtä hyvin olisi voitu tehdä niin, että kuluttajapalveluiden etusivu on koko saitin etusivu ja siinä olisi nostettu esiin tärkeimmät linkit yrityspalvelu- ja konsernisivustoilla.

Ja jotta niiden hintatietojenkin saaminen olisi tehty mahdollisimman vaikeaksi, ne on julkaistu osittain webissä, osittain ainoastaan pdf:nä. Niin ja sitten on laskuri, mutta esimerkiksi kirjatun kirjeen esittelysivulla linkitetään vain pdf:ään.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.