Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Louhi.net vai Nebula?

Nämäkin sivut hostataan tällä hetkellä Nebulalla, joka on yksi suosituimmista webhotellipalveluista Suomessa. Olen ollut pääsääntöisesti tyytyväinen Nebulaan, varsinkin supernopeaan asiakaspalveluun, mutta palvelun hinta on alkanut mietityttämään.

Minulla on Nebulalta kaksi webhotellipakettia, toinen The Daily Roxettelle ja toinen muutamalle muulle saitille, kuten visakopu.net ja lapama.to. Pääsyynä kahteen erilliseen webhotelliin on se, että haluan fyysisesti erottaa tiedostot palvelimella. Nebula ei tue sitä, että eri domainit osoittaisivat saman webhotellin eri hakemistoihin. Tästä kuitenkin kertyy melkoisesti kuluja, sillä yksi webhotellipaketti maksaa 15 euroa kuussa ja tietokanta vielä siihen päälle 9 euroa kuussa.

Yksi tuttava on siirtämässä webbisaittiaan jenkkiläiseltä serveriltä Suomeen ja oli saanut suosituksena Nebulan, Louhi.netin ja jonkin kolmannen, jota en nyt muista. Kävin katsomassa Louhi.netin sivustoa ja hinnat ainakin vaikuttavat varsin kilpailukykyisiltä. Louhi.netiltä saisin nimittäin samalla rahalla kokonaisen virtuaalipalvelimen temmellyskentäksi.

Onko kenelläkään kokemusta Louhi.netistä? Toimiiko asiakaspalvelu asiallisesti? Onko sähköposti- tai www-palvelimilla katkoksia? Olen kiitollinen kaikista kommenteista ennen kuin ryhdyn sivustoja siirtämään mihinkään.

Päivitys 10.5.2007: Louhi.net vai Nebula (vai Sigmatic)? Osa 2.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.