Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Vanhan vuoden puolella

Viime hetkellä ennen vuoden vaihtumista sain kirjoitettua loppuun The Daily Roxetten vuosikatsauksen. Tämän vuoden puheenaihe oli Roxetten 20-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistu RoxBox, neljän cd:n ja yhden dvd:n paketti, jonka sisältöön monet fanit olivat pettyneitä. Fanit olivat odottaneet cd-kaupalla ennenjulkaisemattomia arkistojen aarteita ja tunsivat itsensä petetyiksi kun Per ja Marie julkaisivatkin demoilla höystetyn hittikokoelman.

Itse olen sitä mieltä, että RoxBox on hieno julkaisu, jossa on mukana paitsi hittisinkut, myös vähemmälle huomiolle jääneitä albumiraitoja. Demot tuovat pakettiin lisää kiinnostavuutta tosifanin näkökulmasta, mutta kokonaisen boksin täytteeksi niistä ei olisi, vaikka biisejä Perin nauhoilta varmasti löytyisikin.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.