Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Safarista Firefoxiin

Kone meni tänään totaalisen jumiin ja jouduin pakottamaan sen käynnistymään uudestaan. Kun kone oli käynnistynyt uudestaan, avasin uudestaan ohjelmat, jotka minulla oli auki: Mail, SpamSieve, NetNewsWire, Adium, BBEdit, Transmit, Safari ja uunituore Firefox 2. Olen jo tottunut siihen, että ohjelmat lähes poikkeuksetta hukkaavat tilansa suljettaessa, joten hämmästykseni oli suuri, kun Firefox tarjoutui avaamaan edellisen session ikkunat ja tabit uudestaan. Jopa kesken jääneen lomakkeen kentät se täytti uudelleen.

Tämä pieni ominaisuus sai minut vaihtamaan oletusselaimeni Safarista Firefoxiin. Eikä tietysti sekään haittaa, että Firefox on salamannopea ja että WordPressin ja Drupalin wysiwyg-editorit toimivat sillä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.