Virpi ei tykkää Antista

Nyt-liitteen Virpi Salmi ei selvästikään pitänyt Antti Tuiskun uusista levyistä:

Joku kriitikko kirjoitti kolumnissaan, olisiko ollut Uutislehti 100:ssa, siitä kuinka teosten haukkuminen pataluhaksi on helppoa. Niin helppoa, että sellaisten arvosteluiden kirjoittaminen on menemistä siitä mistä aita on matalin. Paljon vaikeampaa on kirjoittaa tasapainoinen arvostelu teoksesta, josta ei pitänyt.

Onhan noita juttuja hauska lukea, mutta saako lukija loppujen lopuksi mitään irti siitä, että kriitikko haukkuu paitsi teoksen myös sen tekijän? Nyt-liitteeseen kirjoittavalla kriitikolla luulisi olevan enemmän ammattitaitoa.

8 ajatusta artikkelista “Virpi ei tykkää Antista

 1. Hahaha hahaah fanin tunteita on loukattu.
  Antti Tuisku on tuotteistettu sieluttomille ihmisille tarkoitettua sielutonta musiikka, ja ei, en helvetissä tarkoita sielulla mitää uskonnollista paskaa.

 2. Vaikka en Antin musiikin faneihin kuulukaan, niin kyllä nuo ”arvostelut” kertoivat enemmän kirjoittajan puutteista kuin esiintyjän. Tietenkin Antti on tuote, kuka levyjä hyvin myyvä nyt ei olisi (HIM, Nightwish ja Tapani Kansa). Mutta tuossa ”arvostelussa” kyllä enemmän kiillotettiin kirjottajan egoa kuin tehtiin journalismia. Melkein tuli olo, että tekstit olivat kirjoitettuna ennen levyn kuuntelua.

 3. Omasta mielestäni Nyt-liite on jo vuosia ollut todella onneton julkaisu (harvoja hyviä hetkiä lukuunottamatta). Suorastaan käsittämätöntä, että Hesari, joka julkaisee huippulaadukasta Kuukausiliitettä, onnistuu julkaisemaan (kehtaa julkaista!) noin surkeaa viikkoliitettä…

  Joskus muinoin Nyt oli vielä jonkinlainen. Tällä hetkellä lähinnä odotan, milloin lehti julkaisee ”toimittajan kakat vertailussa” -artikkelin.

  Antti Tuiskun levyistä en osaa sanoa mitään.

 4. Niinhaän se on; Hesari on kyllä ihan alansa ykkönen mutta Nytin juttujen taso vähän heittelee laidasta laitaan.
  Mutta sillehän ei Nyttikään kyllä mitään voi että Antti T:n tuotanto on ihan täyttä potaskaa. Tai siis jos vaatii kuuntelemaltaan musiikilta edes jotain tasoa…

 5. Noh, Antista sen enempää kommentoimatta, sanonpa pari sanaa kyllä tuon Hesarin verkkopalvelusta. Viimeaikoina (lue: puolen vuoden sisään) on tuonne HS.fi:n alla ilmestyneisiin uutisiin alkanut ilmestyä järkyttävän paljon kirjoitus- ja ajatusvirheitä, mikä lie lastentarhan kasvatti niitä siellä on kirjoittelemassa…

 6. No, vaikka en Tuiskun fani olekaan (kaukana, TODELLA kaukana siitä), on pakko sanoa Nyt-liitteen olevan semmoinen Hesarin Suosikki. Tai oikeastaan Hesarin VaihtoehtoSuosikki.

  Rehellisyyden nimissä on kuitenkin sanottava, että yritin kuunnella itse molemmat levyt loppuun. Molempien kohdalla yritys keskeytyi ähkäisyyn ”eisssaaaatana” ja kuulokkeet lähtivät päästä. Sikäli ymmärrän tuskastumisen, mutta asialehden viihdeliitteen kriitikon pitäisi kuitenkin hillitä itseään, sillä hiillos halventaa tekstin. Jos arvostelu olisi kirjoitettu etäisen viileästi mutta silti nuijien, pitäisin sitä suuremmassa arvossa.

  Toki olen hyvilläni siitä, että joku sanoo paskan olevan paskaa ihan julkisestikin. Uuh, olenpa dualisti!

 7. Tuiskua en ole kuunnellut enkä kuuntele, mutta tuo Nyt-liitteen Virpi Salmi on todella ärsyttävä vittuilija. Liitteen taso on todellakin mennyt alaspäin tässä kymmenisen vuoden aikana.

 8. Allekirjoitan Samikin lausuman molemmilta osin. Toimittaja Salmen räväkkä ”journalismi” on käytännössä halveksuvaa asennetta kaikkea kohtaan.

  Myönnän hekotelleeni ilkikurisesti ko. levyarvioiden kohdalla, mutta kyllä Tuisku hoitaa hommansa paremmalla asenteella mitä Salmi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s