Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Virpi ei tykkää Antista

Nyt-liitteen Virpi Salmi ei selvästikään pitänyt Antti Tuiskun uusista levyistä:

Joku kriitikko kirjoitti kolumnissaan, olisiko ollut Uutislehti 100:ssa, siitä kuinka teosten haukkuminen pataluhaksi on helppoa. Niin helppoa, että sellaisten arvosteluiden kirjoittaminen on menemistä siitä mistä aita on matalin. Paljon vaikeampaa on kirjoittaa tasapainoinen arvostelu teoksesta, josta ei pitänyt.

Onhan noita juttuja hauska lukea, mutta saako lukija loppujen lopuksi mitään irti siitä, että kriitikko haukkuu paitsi teoksen myös sen tekijän? Nyt-liitteeseen kirjoittavalla kriitikolla luulisi olevan enemmän ammattitaitoa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.