Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Habboille omat kotisivut

Viimeaikainen bloggauksen vähyys on johtunut suurelta osin työkiireistä (ja tietysti siitä paljon puhutusta muutosta). Torstaina saatiin kuitenkin monen kuukauden työn tulos viimein julkaistua ensimmäisessä pilottimaassa, joka tällä kertaa on Suomi. Uusi Habbo.fi siirtää aikaisemmin Shockwave-clientissa olleita toiminnallisuuksia webiin. Nyt muun muassa rekisteröityminen tapahtuu webissä ja sisään kirjaudutaan koko saitille eikä pelkästään peli-ikkunaan.

Uutta on myös Habbo Home eli käyttäjien omat kotisivut. Jokaisella rekisteröidyllä habbolla on oma muokattava sivu, jonka voi koristella tarroilla, muistilapuilla ja vimpaimilla, jotka ovat toiminnallisia elementtejä. Lisäksi sivun taustakuvan voi vaihtaa mieleisekseen. Käyttäjät saavat ilmaiseksi muutaman tarran ja taustakuvan ja lisäksi niitä voi Habbo-kolikoilla ostaa lisää.

Sivujen editointiin on tehty ajaxilla toimiva editori, jossa elementtejä voi raahailla ympäriinsä. Tekniikoina on Prototype ja Script.aculo.us, jolla on tehty kuorrutteeksi feidauksia ja muita efektejä.

Ja tietysti minultakin löytyy oma Habbo Home.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.