Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kaappeja ja lentokoneita

Edelliset asukkaat jättivät takkahuoneeseen kolme kolhoa täyskorkeaa vaatekaappia. Olivat pitäneet huonetta makuuhuoneena, joten siellä oli ollut tarvetta vaatesäilytykselle. Me haluaisimme pitää huonetta yhdistettynä työ- ja takkahuoneena ja myydä kaapit pois. Kävi ilmi, että se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Kaapit on mitä ilmeisimmin koottu paikan päällä, sillä ne ovat niin korkeat, ettei niitä saa ulos ovista eikä niitä saa kallistettua, koska kulma ottaa kiinni kattoon. Kokoamisessa ei ole säästelty liimaa, joten voi olla, että jäljelle jää vain kasa käyttökelvotonta lastulevyä ja muutama siisti kaapinovi.

Mikko kävi eilen saunomassa. Kuunneltiin myös skannerilla lentokentän radiotaajuuksia. Sitä varten tehtiin oikein kunnon viritelmä, sillä kiinnitimme skannerin talon kattoantenniin ja stereoihin. Ei taida monessa paikassa kuulua niin hyvin lentokentän radiokeskustelut. Paitsi ehkä lentokoneissa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.