Kaappeja ja lentokoneita

Edelliset asukkaat jättivät takkahuoneeseen kolme kolhoa täyskorkeaa vaatekaappia. Olivat pitäneet huonetta makuuhuoneena, joten siellä oli ollut tarvetta vaatesäilytykselle. Me haluaisimme pitää huonetta yhdistettynä työ- ja takkahuoneena ja myydä kaapit pois. Kävi ilmi, että se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Kaapit on mitä ilmeisimmin koottu paikan päällä, sillä ne ovat niin korkeat, ettei niitä saa ulos ovista eikä niitä saa kallistettua, koska kulma ottaa kiinni kattoon. Kokoamisessa ei ole säästelty liimaa, joten voi olla, että jäljelle jää vain kasa käyttökelvotonta lastulevyä ja muutama siisti kaapinovi.

Mikko kävi eilen saunomassa. Kuunneltiin myös skannerilla lentokentän radiotaajuuksia. Sitä varten tehtiin oikein kunnon viritelmä, sillä kiinnitimme skannerin talon kattoantenniin ja stereoihin. Ei taida monessa paikassa kuulua niin hyvin lentokentän radiokeskustelut. Paitsi ehkä lentokoneissa.

Yksi ajatus artikkelista “Kaappeja ja lentokoneita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s