Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Terveisiä stressaavalta lomalta

Loma alkoi sitten viikko sitten perjantaina. Jo sunnuntaina aamukaffella huomattiin, että lomasta oli muodostumassa epäilyttävän rentouttava. Onneksi Tia oli tuonut kotiin asuntoilmoituslehden, josta on perinteisesti viihdyttävää kateellisena katsella kaikkia niitä sopivan kokoisia taloja, joissa on väärän kokoinen hinta. Tällä kertaa eräällä kiinteistövälittäjällä oli kuitenkin myynnissä talo, joka kuulosti harvinaisen hyvältä. Sitä mentiin sitten esittelyyn katsomaan ja hyvältähän se myös näytti. Niin hyvältä, että tämä viikko on vietetty lainaneuvottelusta toiseen kulkien.

Handelsbankenista saatiin nopealla aikataululla edullinen lainatarjous, joka toimi hyvänä lyömäaseena muissa pankeissa. Oma pankkimme eli Nordea selvästi pelästyi, että olisimme vaihtamassa pankkia, sillä heiltä tuli sitten vielä parempi tarjous.

Koska lainatarjouksia oli saatu, teimme tänään ostotarjouksen talosta ja vain muutama tunti myöhemmin tarjouksemme hyväksyttiin. Ikävä kyllä pankista johtuen kaupat tehdään vasta perjantaina. Siihen asti joutuu elämään epävarmuudessa siitä, että joku tekee vielä paremman tarjouksen ja myyjät perääntyvät kaupasta. Koska kyseessä on kiinteistö, ei kauppaan kuulu käsirahaa eikä kauppaa ole lyöty lukkoon kuin vasta kaupantekotilaisuudessa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.