Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lordista ja Seiskasta vielä

Jos tämä Lordi-aihe olisi vaikka nyt sitten loppuunkaluttu. Seiska lähetti minulle ilmaiskappaleena kotiin numeron, jonka kannessa komeili Tomi Putaansuun pärstä. Lähetin lehden takaisin oheisella saatekirjeellä varustettuna:

Hyvä 7 päivää -lehden toimitus,

Lähetitte minulle mainostarkoituksessa ilmaisnumeron lehdestänne. Vaikka peruin kampanjalehdet välittömästi, lähetitte silti vielä seuraavan viikon lehdenkin. Palautan sen ohessa. Kyseessä oli lehden numero 21/2006, jonka kannessa paljastitte Lordi-yhtyeen keulahahmon Tomi Putaansuun kasvot tämän nimenomaisesta toivomuksesta huolimatta.

Koska en ymmärrä 7 päivää -lehden kaltaisten julkaisujen harjoittamaa journalismia muutenkaan, en osaa ottaa tapaukseen muuta kantaa kuin että minun ja tuhansien muiden suomalaisten mielestä kuvien julkaisu oli pilkantekoa juuri saatua yhteistä sankaria kohtaan. Toivon, että lehtenne joutuu kärsimään tekemästään valinnasta.

Muutama päivä kuvien julkaisun jälkeen pyysitte julkisesti anteeksi. Lupasitte, ettette enää julkaise paljastavia kuvia Lordi-yhtyeestä. Koska olette tuollaista roskaväkeä, jätitte muut julkisuuden henkilöt lupauksen ulkopuolelle.

Eniten minua kuitenkin sapettaa se, että nyt keräätte televisiomainoksien avulla säälipisteitä.

Toivottavasti ette enää koskaan lähetä minulle lehteänne.

Terveisin,

Visa Kopu

Päivitys 30.5.2006: Tähän sopii hyvin jatkoksi päivän huumorilinkki, joka ikävä kyllä johtaa aivan tosissaan kirjoitettuun artikkeliin: Tuulikki Ukkola: Sananvapauden viimeinen linnake.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.