Lordista ja Seiskasta vielä

Jos tämä Lordi-aihe olisi vaikka nyt sitten loppuunkaluttu. Seiska lähetti minulle ilmaiskappaleena kotiin numeron, jonka kannessa komeili Tomi Putaansuun pärstä. Lähetin lehden takaisin oheisella saatekirjeellä varustettuna:

Hyvä 7 päivää -lehden toimitus,

Lähetitte minulle mainostarkoituksessa ilmaisnumeron lehdestänne. Vaikka peruin kampanjalehdet välittömästi, lähetitte silti vielä seuraavan viikon lehdenkin. Palautan sen ohessa. Kyseessä oli lehden numero 21/2006, jonka kannessa paljastitte Lordi-yhtyeen keulahahmon Tomi Putaansuun kasvot tämän nimenomaisesta toivomuksesta huolimatta.

Koska en ymmärrä 7 päivää -lehden kaltaisten julkaisujen harjoittamaa journalismia muutenkaan, en osaa ottaa tapaukseen muuta kantaa kuin että minun ja tuhansien muiden suomalaisten mielestä kuvien julkaisu oli pilkantekoa juuri saatua yhteistä sankaria kohtaan. Toivon, että lehtenne joutuu kärsimään tekemästään valinnasta.

Muutama päivä kuvien julkaisun jälkeen pyysitte julkisesti anteeksi. Lupasitte, ettette enää julkaise paljastavia kuvia Lordi-yhtyeestä. Koska olette tuollaista roskaväkeä, jätitte muut julkisuuden henkilöt lupauksen ulkopuolelle.

Eniten minua kuitenkin sapettaa se, että nyt keräätte televisiomainoksien avulla säälipisteitä.

Toivottavasti ette enää koskaan lähetä minulle lehteänne.

Terveisin,

Visa Kopu

Päivitys 30.5.2006: Tähän sopii hyvin jatkoksi päivän huumorilinkki, joka ikävä kyllä johtaa aivan tosissaan kirjoitettuun artikkeliin: Tuulikki Ukkola: Sananvapauden viimeinen linnake.

3 ajatusta artikkelista “Lordista ja Seiskasta vielä

  1. Kyllä täytyy olla ihmisellä tekemisen puute, jos ehtii tuollaisia kirjeitä taiteilemaan. Toisaalta pitää olla tekemisen puute, jos niitä ehtii netissä kommentoimaan 🙂

    On tuo Lordi-jupakka jo saanut vähän turhan isot mittasuhteet. Seiskaa en silti sääli yhtään. En surisi, vaikka kaatuisi ja katoaisi koko lehti.

  2. Tekemisen puute – tai sitten ihan järjetön vitutus antamassa energiaa. 😀 Oikeastaan pitäis kai tasapuolisuuden vuoksi perustaa sivusto, jossa voisi seurata jokaisen kakkulitoimittajan yksityiselämän toilauksia (a.k.a. Stasi-sivusto) ja jonne voisi toimittajien kuvien viereen kirjoitella tuntemuksiaan ja bongauksiaan… 🙂

    No hehheh, eipä mullakaan näköjään tekemistä ole.

  3. Idea on hyvä. Postissa tuli minullekin näytenumero, jonka aion lähettää saatteen kera takaisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s