Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kuvia Lordin konsertista Kauppatorilla

Devil with a baseball cap

Viimeisimmät aiheet ovat olleet kovin Lordi-pitoisia, vaikka en erityisesti yhtyeen fani olekaan. Eilinen Kauppatorin-konsertti oli kovin tylsä ja äänentoisto oli huonoa. En tiedä, johtuiko se lavan tuulisesta sijainnista meren rannassa, desibelirajoituksista vai TV-kameroista, kiinteistä jäätelökioskeista ja muista esteistä, joita lavan edessä oli, mutta edes sightseeing-laivojen luona musiikista ei saanut enää juuri mitään selvää.

Ilma oli kuitenkin mitä mainioin valokuvien ottamiseen ja Flickristä löytyykin nyt muutamia kuvia eilisen konsertin yleisöstä.

Tia puolestaan paini samaan aikaan hieman toisenlaisten kammotusten kanssa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.