Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Töitä pukkaa

Töitä on viime aikoina ollut niin paljon, ettei ole oikein saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään blogiin. Siitä tulee huono omatunto, vaikka ihan itseä varten tätä kai kuitenkin tekee. Anteeksipyyntö kuitenkin kaikille, jotka ovat pahoittaneet mielensä siitä ettei täällä tai Lingossa ole vähään aikaan ollut elämää.

Töissä olen nykyisin tiimissä, joka tekee Habbon kotisivuja. Vanhojen kotisivujen parissa työskentelevä tiimi olin lähinnä minä itse, mutta nyt kotisivusovellukseen panostetaan kunnolla ja hommia on tekemässä kokonainen tiimi. Uudet sivut on julkaistu jo useissa maissa, yhtenä viimeisimmistä Habbo USA. Samalla saitin nimi on vaihtunut Habbo Hotelista Habboksi, joka on brandi, jonka yksi tuote (tosin suurin ja kaunein sellainen) on Habbo Hotel.

Maailmalla myös Yahoo ja Flickr ovat uudistumassa. Flickrin navigaatio muuttui kesken kaiken, kun olin aiemmin illalla lisäämässä kuvia viime viikonlopun koiraleiriltä. Yahoon ulkoasu-uudistus on kertakaikkisen komea. Yahoo User Interface Blog kertoo kahdessa artikkelissaan taustoja uudistukselle: Peeling Back the Interface of the Yahoo! Home Page Beta ja Patterns Behind the Yahoo! Home Page Beta.

Ai niin ja Flickr ei enää ole beta! Nyt se on gamma.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.