Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Roxette palaa studioon

Täällä on ollut kovin hiljaista viime aikoina. Syynä on yksinkertaisesti ollut ajanpuute. Töitä on niin paljon kuin vain ehtii tehdä ja kaikki omat jutut ovat jääneet vähän taka-alalle.

Mainitaan nyt kuitenkin päivän suuresta uutisesta, eli siitä että Roxette palaa studioon. Bändillä on tänä vuonna 20-vuotisjuhlat ja sen kunniaksi Per ja Marie nauhoittavat pari uutta biisiä. Loppuvuodesta julkaistaan myös kauan odotettu “Rox Box” eli boksi, jossa on kolmelle cd:lle ja dvd:lle taltioituna yhtyeen hitit ja bonuksena harvinaisuuksia vuosien varrelta.

Tällä hetkellä Per Gessle on kuitenkin vielä kiireisenä oman Son of a Plumber -projektinsa kanssa. Tämä “yhden miehen orkesterin” debyyttilevy julkaistiin alunperin Suomessa ja muissa Pohjoismaissa jo viime vuonna, mutta markkinointia tehtiin lähinnä vain Ruotsissa. Koska levy oli kotimaassaan suurmenestys (tähän mennessä jo yli 100 000 myytyä levyä), levy julkaistaan nyt “uudestaan” Euroopassa, mukaan lukien Suomessa. Levymyyntiä edistääkseen Per tulee promokeikalle Suomeen 8. huhtikuuta, jolloin hän esiintyy Huuma-ohjelmassa.

Studio, jossa Roxette aikoo tulevat biisinsä nauhoittaa on sama kuin missä myös Son of a Plumber -levy äänitettiin, Aerosol Grey Machine. AGM sijaitsee keskellä ei mitään Ruotsin maaseudulla ja sen omistaa tuottajastara Christoffer Lundquist. Lundquistin levy-yhtiöllä Junk Musikilla on kuvia ja teknisiä tietoja studiosta. Muusikko Doug Wyattilla on sivuillaan lisää kuvia.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.