Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Formulakausi alkaa, missä blogit?

Formula 1 -kausi alkaa Bahrainin osakilpailun aika-ajon merkeissä tänään. Hesari on alkanut julkaista uutta F1-blogia, joten ajattelin tarkistaa, josko formulakuskit julkaisevat omia blogejaan. Sellaiset olisivat kiinnostava kanava formulamaailman sisäpiiriin, mutta ikävä kyllä niitä ei juuri löytynyt. Kaikilla kuskeilla on kyllä omat sivunsa, joihin MTV3:n F1-sivuilta löytyy linkit, mutta lähes poikkeuksetta kuskien uutiset on kirjoitettu kolmannessa persoonassa.

Ainoastaan epäkiinnostavilla kuskeilla Christian Klienillä, Christijan Albersilla ja Vitantonio Liuzzilla on omat päiväkirjat sivuillaan. Niissäkään ei ole blogeihin yleensä liittyviä teknisiä ominaisuuksia kuten permalinkkejä, RSS-syötteitä tai kommentointimahdollisuutta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.