Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Homma bueno!

mZapp! on uusi suomenkielinen www-palvelu, joka kuulemma kilpailee MySpacen kanssa eli käyttäjät voivat luoda palveluun omia kotisivujaan. Palvelun rekisteröitymisprosessi vaatisi ehkä vielä vähän säätöä, sillä käyttäjiltä pyydetään ihan naurettava määrä tietoa.

Punaisella merkittyjen kenttien täyttäminen pakollista. Kaikki kentät on merkitty punaisella.

Pakollisia tietoja ovat muunmuassa täydellinen osoite, puhelinnumero, syntymäaika, ammatti, vuosittaiset bruttotulot ja tiedot matkapuhelimen MMS- ja Java-ominaisuuksista. Syntymäaikakentässä oletusarvona on 1. tammikuuta 1920. Viimeinen valittavissa oleva vuosi on 1988 eli palvelu antaa ymmärtää olevansa sallittu vain 18 vuotta täyttäneille. Kuitenkin heti seuraavalla rivillä alaikäiset voivat rastittaa saaneensa huoltajan suostumuksen rekisteröitymiseen. Ilmeisesti heidän pitää sitten valehdella syntymäaikansa.

“Perusfaktat ja palvelu pelaa… Homma bueno!” sanoo mZappin karmea tunnushahmo. “Yeah, right”, sanon minä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.