Softys-projekti lähtee liikkeelle

Slusnik Luna -yhtyeestä ja blogistaan tuttu Niko Nyman on aloittanut netissä uuden taideprojektin nimeltä Softys. Projektin perustana on Nikon chillout-musiikkituotanto. Joka kuukausi Softys-saitilla julkaistaan uusi biisi ja siihen liittyvää oheismateriaalia, kuten musiikkivideo, levynkansitaidetta ja valmiita tiedostoja miksausohjelmia (kuten Apple GarageBand) varten. Niko kirjoittaa blogissaan:

With Softys I’m also experimenting with the idea of open music and trying to incorporate it into everything I do. It’s kind of an open source movement in music thing. You will be allowed to download remix kits for each release and make your own versions of the songs. I’m hoping to soon add a cover art ”remix kit” as well. And source code for the animations (when I get it cleaned up and properly commented).

Ensimmäinen julkaisu, All That I Wanted, on päivätty tammikuulle, joten saa nähdä ehtiikö Niko saada helmikuun julkaisua nettiin tämän kuun puolella.

Yksi ajatus artikkelista “Softys-projekti lähtee liikkeelle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s