Bad Hair Day

Kai juhlistaakseen syntymäpäiväänsä, Per Gessle on julkaissut kokonaisen albumillisen demoja ilmaiseksi netissä artistinimellä Bad Hair Day. Demot on tehty vuonna 2003 julkaistua, Ruotsissa huippusuosion saanutta Mazarin-soololevyä varten. Parista kappaleesta ei ole demoja, koska ne kirjoitettiin studiossa, mutta muuten Mazarin Demos on kappalejärjestykseltään kopio Mazarinista.

Monet biiseistä ovat jo demovaiheessa kuulostaneet hyvin paljon sellaiselta millaisina ne myyntilevylle päätyivät, sillä Per Gessle on aina tehnyt varsin laadukkaita demobiisejä. Sanoitukset ovat matkan varrella muuttuneet osittain.

Kappaleet voi ladata kopiosuojaamattomina MP3-tiedostoina Perin Son of a Plumber -projektin sivuilta. Sieltä saa myös levynkannet PDF:nä.

2 ajatusta artikkelista “Bad Hair Day

  1. Surullisen tyypillisesti tuollakaan sivulla ei missään (ainakaan riittävän näkyvästi) kerrota miten ko. biisejä saa käyttää. Mutta oletan, että jos niitä saa verkosta ladata ilmaiseksi, saan myös soittaa niitä podcastissani ilmaiseksi…

    Joku voisi vinkata Perillekin Creative Commonssista =)

  2. Nyt on vinkattu, mutta Per sanoo, että biisit ovat ihan tavalliseen tapaan tekijänoikeuden alaisia eivätkä ole Teosto-vapaita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s