Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Bad Hair Day

Kai juhlistaakseen syntymäpäiväänsä, Per Gessle on julkaissut kokonaisen albumillisen demoja ilmaiseksi netissä artistinimellä Bad Hair Day. Demot on tehty vuonna 2003 julkaistua, Ruotsissa huippusuosion saanutta Mazarin-soololevyä varten. Parista kappaleesta ei ole demoja, koska ne kirjoitettiin studiossa, mutta muuten Mazarin Demos on kappalejärjestykseltään kopio Mazarinista.

Monet biiseistä ovat jo demovaiheessa kuulostaneet hyvin paljon sellaiselta millaisina ne myyntilevylle päätyivät, sillä Per Gessle on aina tehnyt varsin laadukkaita demobiisejä. Sanoitukset ovat matkan varrella muuttuneet osittain.

Kappaleet voi ladata kopiosuojaamattomina MP3-tiedostoina Perin Son of a Plumber -projektin sivuilta. Sieltä saa myös levynkannet PDF:nä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.