Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Puolitoista kuukautta puhelinta

Sain marraskuun alkupuolella töistä uuden puhelimen, Nokia 3230:n. Olen ollut melko tyytyväinen puhelimeen, onhan siinä kohtuullinen 1,2 megapikselin kamera ja Bluetooth, jonka avulla kalenterin ja osoitekirjan synkkaus PowerBookin kanssa sujuu helposti.

Ilo oli kuitenkin lyhytaikainen, sillä eilen puhelin oli jossain vaiheessa päivää seonnut täysin:

Seonnut Nokia 3230

Akun irrottaminen ei auta, ei myöskään hard reset. Täytynee viedä puhelin tänään huoltoon.

Päivitys: …tai ehkä sittenkin enemmän kuin puolitoista kuukautta. Esittelin töissä monellekin ihmiselle, kuinka puhelin aina käynnistyessään menee tuohon yllä näkyvään tilaan. Kävelin sitten puhelimen kanssa Elisan myymälään ja kukin voi arvata kuinka kävi, kun siellä rupesin esittelemään puhelimen toimimattomuutta. No, sainpa ainakin vaihdettua vanhan Radiolinjan SIM-kortin uudempaan. Ja neuvon siitä, että puhelin kannattaa sammuttaa säännöllisin väliajoin. Kyllä tekniikka on hienoa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.