Microsoft lopettaa Macin IE:n tukemisen

Microsoft on julkaissut tiedonannon Internet Explorerin Mac-version tulevaisuudesta:

In June 2003, the Microsoft Macintosh Business Unit announced that Internet Explorer for Mac would undergo no further development, and support would cease in 2005. In accordance with published support lifecycle policies, Microsoft will end support for Internet Explorer for Mac on December 31st, 2005, and will provide no further security or performance updates.

Additionally, as of January 31st, 2006, Internet Explorer for the Mac will no longer be available for download from Mactopia. It is recommended that Macintosh users migrate to more recent web browsing technologies such as Apple’s Safari.

[via Slashdot]

Yksi ajatus artikkelista “Microsoft lopettaa Macin IE:n tukemisen

  1. Tunnustivat siis virallisesti jo käytännön tilanteen. Koneellani oleva viimeisin versio Explorerista on 5.2.3, päivitetty 27.10.2003 eli yli kaksi vuotta sitten. En oikein ymmärrä mitä tuo ”no further security updates” tarkoittaa kun ei niitä päivityksiä nytkään ole tullut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s