Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Hupia lapsille (ja muillekin)

Bolibompa: Blockizarna

Uusimmassa CAP&Design-lehdessä on juttu Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n Bolibompa-lastenohjelmalle toteutetusta Drakens värld -pelistä. Pelissä kuljetaan omalla hahmolla värikkäässä satumaailmassa ja pelataan pieniä pelejä, joita suorittamalla kerätään palapelin paloja. Peli oli mahtavaa viihdettä näin lauantai-iltaan, vaikka olenkin noin 20 vuotta vanhempi kuin kohderyhmä. Miinusta täytyy tosin antaa siitä, ettei palapelin kerääminen täyteen avannut mitään salaista bonuspeliä. Mutta ei se mitään, sillä Blockizarna-kuutioihmiset ovat ehkä söpöintä, mitä tietokonepeleissä on nähty pitkään aikaan.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.